Pelit jatkuvat Vaasan sairaanhoitopiirin sisällä! U15 ja vanhemmat ensi kauden joukkueisiin!
31.3.2021 17:13 Uutiset / Pääsivusto

Pelit jatkuvat sairaanhoitopiirin sisällä! U15 ja vanhemmat siirtyvät ensi viikolla kauden 21-22 harjoitusryhmiin.

Vaasan sairaanhoitopiirin alueelle on tästä päivästä alkaen sallittu kaikki U18 ja nuorempien ottelut sairaanhoitopiirin sisällä. Pelejä aletaan päivittämään Palvelusivustolle välittömästi ja tavoitteena on, että loput sarjaottelut saadaan pelattua huhtikuun aikana.

Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on liittohallituksen valtuuttamana päättänyt, että miesten Mestistä, Suomi-sarjaa, U20 SM-sarjaa ja naisten Mestistä lukuun ottamatta kaikki sarjatoiminta lopetetaan Länsirannikon ja Hämeen alueilla sekä Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa ja Jyväskylässä. Etelässä sarjatoiminta lopetettiin jo aiemmin. Muualla Suomessa ne sarjaottelut, jotka vielä tämän jälkeen jäävät sarjaohjelmiin, pelataan ottaen huomioon muut paikalliset rajoitukset ja suositukset. Jos alueella on esim. voimassa suositus, ettei sairaanhoitopiirin rajaa tule kilpailutoiminnan vuoksi ylittää, perutaan pelit jotka edellyttäisivät matkustusta toisen sairaanhoitopiirin alueelle (mm. Lapin, Etelä-Pohjanmaan ja Vaasan sairaanhoitopiirit). Linkki SJL:n uutiseen: Leijonat - Finhockey - Pelit poikki Länsirannikolla, Hämeessä, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Jyväskylässä

Siirrymme seurassa ensi viikolla kauden 21-22 kesäharjoitusryhmiin U15-ikäluokissa ylös päin. Ikäluokista vastaavat työntekijät ja ikäluokkien vastuuvalmentajat ohjeistavat pelaajia loppu viikon aikana kauden 21-22 kesäharjoitusryhmiin siirtymisessä. U14 ja nuoremmat jatkavat vielä kauden 20-21 joukkueissa.


   
Lisää uutisia
Vaasan Sportin Juniorit Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat