Hiihtoloman Liigaleiri peruttu (17.2.2021)
18.12.2020 10:50 Uutiset / Pääsivusto

Hiihtoloman leiriä ei järjestetä

17.2.2021

Hiihtoloman liigaleiri on peruttu! Alueen rajoituksia (10 henkilöä) on jatkettu 31.3. asti. Epidemian tilanne ei ehdi mitenkään helpottua riittävästi ennen leiriä, joten olemme päätyneet perumaan leirin.


****************************************************************************

Ilmoittaudu leirille: https://www.juniorsport.fi/lomake/1691/hiihtoloman...


JuniorSportin Liigaleiri U9-U12-junioreille hiihtolomalla

Leiri järjestetään Vaasan jäähallissa ke 3.3. – pe 5.3. Ryhmät muodostetaan ikäluokittain:

• U11-U12 (09-10 -syntyneet)

• U9-U10 (11-12 -syntyneet)

Leirin teemana on lajitaidot ja pelit. Leirille mahtuu mukaan 40 kenttäpelaajaa + 4 maalivahtia kumpaankin ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli alueelliset koronarajoitukset rajaavat ryhmäkokoja, otamme sallitun määrän osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiriä ei järjestetä, jos ilmoittautuneita on yhteensä alle 20.

Leirin kaksi ensimmäistä päivää ovat ns. toimistoaikaan ja viimeinen päivä on iltapainotteinen. Keskiviikkona ja torstaina on 2 jääharjoitusta, perjantaina on 1 jääharjoitus ja leiri päättyy Sport-HPK otteluun. Lisäksi leirillä on oheisharjoittelua/liikunnallista toimintaa.

Leirin aikana on Sportin Liigajoukkueen pelaajatapaamisia sekä koppivierailu, mikäli koronatilanne sallii.


LISÄTIEDOT

Leirin hinta on 150 euroa sisältäen: lämpimän ruoan leiripäivinä, viisi jääharjoitusta, oheisharjoitukset sekä istumalipun Sport-HPK liigaotteluun. Pelkästään maalivahtina osallistuvat pelaajat puoleen hintaan.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 21.02.2021. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova!

Sairaus- ja karanteenitapauksissa palautamme osallistumismaksun lääkärin todistusta vastaan. Osallistumismaksu palautetaan myös, mikäli alueellisten rajoitusten vuoksi matkustaminen Vaasaan ei ole suositeltavaa tai terveysviranomainen suosittelee omaehtoista karanteenia.

Leiriläisen perheenjäsenillä ei ole tänä vuonna mahdollisuutta tilata ottelulippuja kauttamme, vaan jokainen halukas hankkii itse liput perjantain Sport-HPK otteluun.

Varaamme oikeuden peruuttaa leirin lyhyelläkin varoitusajalla, mikäli koemme tämän tarpeelliseksi yleisen tai alueellisen koronaepidemiatilanteen vuoksi.

Lisätietoja santeri.valli@juniorsport.fi tai 0401592076.


   
Lisää uutisia
Vaasan Sportin Juniorit Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat