Tytöille avoin kokeilutapahtuma GHD 3.10.
23.9.2020 13:47 Uutiset / Pääsivusto

Girls' Hockey Day Vaasassa 3.10.

Tytöt ympäri Suomen pääsevät kokeilemaan jääkiekkoa harrastuksena Jääkiekkoliiton jäsenseurojen järjestämien Girls’ Hockey Day – tapahtumien myötä. GHD on kaiken ikäisille tytöille tarkoitettu tyttökiekkotapahtuma, jossa esitellään jääkiekon perustaitoja positiivisella ja hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä.


JuniorSport osallistuu valtakunnalliseen Girls' Hockey Day -tapahtumaan 3.10. Järjestämme yhdessä LähiTapiolan kanssa kaikille tytöille avoimen tapahtuman, jossa jokainen halukas pääsee kokeilemaan jääkiekkoa. Jäällä nähdään myös Sportin naisten liigapelaajia. Tervetuloa mukaan!


Klo 13.30-13.50 Ilmoittautuminen Vaasan jäähallin infon aulassa (ilmoittautuminen on ulkona pukukoppikäytävän ovella, mikäli remontin vuoksi kulku halliin on edelleen tätä kautta vielä 3.10.)

Klo 14.00-15.00 Jäävuoro harjoituskaukalo 3:ssa.

Klo 15.10 Tapahtuman päätös pukuhuoneessa


Tapahtumaan on kaikilla vapaa pääsy. Vaaditut varusteet ovat luistimet, kypärä (mielellään ristikollinen) ja maila sekä jääkiekkohanskat tai muut paksut haskat. Tietenkin jäälle saa tulla myös täydessä jääkiekkovarustuksessa. Muistutamme kaikkia hyvästä käsihygieniasta. Tapahtumaan voi osallistua vain täysin terveenä. Vaikka et tapahtumaan pääsisikään, voit tulla kokeilemaan jääkiekkoa ilmaiseksi kiekkokouluumme tai tyttökiekon harjoituksiin.


Ilmoittauduthan tapahtumaan sähköpostilla osoitteeseen santeri.valli@juniorsport.fi. Lisätietoja tapahtumasta/seuran toiminnasta saat samasta osoitteesta tai soittamalla junioripäällikkö Santeri Vallille 0401592076.   
Lisää uutisia
Vaasan Sportin Juniorit Ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat