Naisten harrastelätkän ilmoittautuminen avattu
25.8.2020 17:31 Uutiset / Pääsivusto

Ilmoittaudu naisten harrastelätkään!

Ilmoittautumaan pääset tästä: https://www.juniorsport.fi/lomake/1328/naisten-harrastelatka


Lähde mukaan naisten harrastelätkään!

Vaasan Sportin Junioreilla on ollut jo muutaman kauden oma naisten harrastejääkiekkojoukkue. Joukkueessa on mukana monen tasoisia pelaajia, joten kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Lokakuun ensimmäiseltä täydeltä viikolta alkaen joukkue harjoittelee ohjatusti kerran viikkoon aina tiistaisin klo. 20.30 - 21.30 harhoitushalli 1:llä. Perinteisesti halukkaille on järjestetty ohjattu oheisharjoitus tuntia ennen jäävuoron alkua. Vaikka vakiovuorot alkavat vasta lokakuussa, kausi saadaan käyntiin jo syyskuussa parilla viikonloppuvuorolla: su 20.9. ja su 27.9. klo 9.15-10.15.

Tärkeintä harrastelätkässä on hauskuus, hyvät pelikaverit sekä tietenkin kunnon ylläpitäminen. Jääharjoitusten pääpaino on pelaamisessa, mutta myös erilaisia luisteluun ja kiekonhallintaan liittyviä harjoitteita tullaan tekemään. Lisäksi naisten harrastejoukkue tulee pelaamaan kauden aikana ystävyysotteluita lähipaikkakuntien harrastejoukkueita vastaan.

Pakolliset varusteet jääharjoituksiin osallistumiselle ovat kypärä, luistimet sekä maila. Tietenkin olisi suotavaa, että mahdollisuuksien mukaan olisi myös muut jääkiekkoon kuuluvat varusteet.

Naisten harrastelätkän kausimaksu on 250 euroa, joka sisältää harjoitustapahtuman kerran viikossa tiistaisin maaliskuun loppuun asti (noin 30 tapahtumaa), harjoituspaidan, pelipaidat peleihin sekä valmennuksen. Kausimaksu on mahdollista maksaa 1-3 erässä, joten koko maksua ei tarvitse maksaa heti. Mahdollisista ottelutapahtumista aiheutuu mukanaoleville palaajille mahdollisia lisäkustannuksia, jotka eivät sisälly kausimaksuun. Hinta ei sisällä vakuutusta, joten jokaisen on huolehdittava omasta vapaa-ajan vakuutuksesta, joka tietenkin olisi hyvä olla jokaisella pelaajalla.

Tässä linkki seuran ohjeistukseen korona-aikana: https://www.juniorsport.fi/uutiset/40316/juniorsportin-tiedote-koronaepidemiaan-liittyen-7-8-klo-10-20

Lisätiedot: santeri.valli@juniorsport.fi tai joni.finne@juniorsport.fi


   
Lisää uutisia
Vaasan Sportin Juniorit Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat