Juniorsportin tiedote koronaepidemiaan liittyen (15.3. klo 14.05)
13.3.2020 9:08 Uutiset / Pääsivusto

Alla ajankohtainen tilanne seuran toimenpiteistä COVID-19 epidemiaan liittyen (15.3.2020 klo 14.05)

Vaasaseudun Areenat on päättänyt tänään, että Jäähalli suljetaan 16.3.- 31.3.2020 väliseksi ajaksi.

Seuran jääharjoitus ja muu pienryhmä/oheisharjoittelu toiminta joukkueissa lopetetaan 31.3.2020 saakka.

Seuralta tulee joukkueille ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ensi viikon alussa. Urheiluakatemia tiedottaa harjoittelusta erikseen, vielä tämän päivän aikana.

Ohjeet varastoiden tyhjäämiseen:

Varastot ja kuivurit tulee olla kokonaan tyhjättynä pe 20.3.2020 klo 16 mennessä. Henkilökohtaisia varusteita voi hakea jäähallilta hallin aukioloaikoina (tänään sunnuntaina klo 22 saakka ja ensi viikolla klo 8-16 välillä), muina aikoina huoltajilla on pääsy varastotiloihin ja henkilökohtaisten varusteiden nouto muina aikoina tulee sopia ikäluokkakohtaisesti huoltajien kanssa. Tässä tilanteessa tungosta tulee välttää ja huomatkaa, että aikaa varusteiden hakemiseen on myös koko ensi viikko.

Kontissa on jonkin verran vielä tilaa, suosittelemme kuitenkin että ikäluokat pyrisivät ottamaan säilytykseen itselleen mahdollisimman paljon tavaraa. Mikäli konttiin viedään tavaraa, huomaattehan, että sinne ei ole pääsyä enää 31.3. jälkeen, koska kontti sijaitsee työmaa-alueella, jossa liikkuminen tulee olemaan hyvin rajoitettua katonvaihdon aikana. Eli konttiin vain sellaista tavaraa, jota ette tarvitse kevään tai kesän aikana.

Pyrkikää koordinoimaan tyhjäys ikäluokkakohtaisesti ja tarvittaessa keskustelemaan ikäluokkien kesken suunnitelmista. Mikäli huoltajilla on tarve sisäänpääsyyn eikä ikäluokalla ole hallin avainta, olkaa yhteydessä huoltopäällikkö Peter Linnaan.

Seuraamme tilanne aktiivisesti ja tiedotamme aina tarvittaessa.

Johtokunta

13.3.2020, klo 9:13

Jääkiekkoliiton hallitus on 12.3. päättänyt, että kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta. Tästä johtuen, sarjatoiminnan päättymisen lisäksi myös seuraavat toimenpiteet otetaan käyttöön:

1. Kaikki ottelutoiminta, kuten turnauksiin osallistuminen perutaan loppukauden osalta, mukaan lukien pelitällit ja rannikkoliiga sekä mahdolliset yksittäiset ottelut. Edellä mainittuja tapahtumia ei järjestetä Vaasassa eikä seuran joukkueet osallistu niihin muilla paikkakunnilla. Joukkueenjohtajat informoivat asiasta vastustajia ja isäntäjoukkueita.

2. Kaikki harjoitukset jäähallilla perutaan tässä vaiheessa sunnuntaihin 15.3.2020 saakka. Uusi tiedote annetaan maanantaina 16.3.2020 kello 14:00 mennessä. Seuraamme liiton ohjeistuksen mukaisesti vielä mm. koulujen ja liikuntapaikkojen päätöksiä aiheesta ja teemme päätöksen jatkosta maanantain aikana.

3. Seuran toimihenkilöt ja työntekijät eivät osallistu liiton tai muihin vastaaviin tapahtumiin paikan päällä. Mikäli tapahtumaan on järjestetty etäyhteys, on osallistuminen mahdollista.

4. Päätöksen vaikutuksista tuleviin sarjatasoihin tiedotetaan myös erikseen, kun Jääkiekkoliitto on tehnyt omat päätöksensä asiassa. U16, U18 ja Naisten avoimet harjoitukset perutaan ja tulemme tiedottamaan maaliskuun aikana tulevan kauden joukkueisiin hakeutumisen yksityiskohdista.

Seura seuraa tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme heti kun uutta tiedotettavaa on.

Johtokunta


   
Lisää uutisia
Vaasan Sportin Juniorit Ry
Kategoriat