Joni Finnestä Taitovalmentaja, Tuomas Tarkki kehittämään maalivahtivalmennusta
22.3.2019 11:31 Uutiset / Pääsivusto

MUUTOKSIA JUNIORSPORTIN ORGANISAATIOSSA KAUDELLE 2019-2020

Vaasa 22.3.2019

Tuomas Tarkki kehittämään JuniorSportin maalivahtivalmennusta.

Vaasan Sportin Juniorit ja entinen ammattilaismaalivahti Tuomas Tarkki ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on nostaa vaasalainen maalivahtivalmennus uudelle tasolle. Tuomas Tarkki vastaa JuniorSportin maalivahtivalmennuksesta, sen kehittämisestä ja maalivahtien opastamisesta kaudella 2019-2020. Yhteistyön tavoitteena on panostaa etenkin maalivahtivalmentajien koulutukseen ja tukemiseen, mutta Tarkki osallistuu säännöllisesti myös itse maalivahtien valmentamiseen.

Tuomas Tarkki on vuonna 1980 syntynyt alun perin raumalainen jääkiekkomaalivahti, joka on uransa aikana mm voittanut pelaajana kaksi Suomen mestaruutta Oulun Kärpissä ja pelannut KHL:ää HK Neftehimik Nižnekamskissa. Tällä hetkellä Tarkki toimii maalivahtivalmentajana Oulun Kärppien naisten joukkueessa, jossa on myös valmentajana voittanut yhden Suomen mestaruuden.

”Nykyisen maalivahtivalmentajamme Tapio Kotolan siirtyessä kokopäiväisesti Sportin liigajoukkueen palvelukseen, meille tuli tarve löytää uusi ratkaisu maalivahtivalmennukseen. Haluamme panostaa erityisesti omien maalivahtivalmentajiemme kehitykseen ja olemme erittäin innoissamme saadessamme Tarkin kaltaisen ammattilaisen mukaan toimintaamme”, sanoo JuniorSportin urheilujohtaja Juhani Sarilo.

Jatkossa ikäluokkien maalivahtivalmentajat vastaavat mm peluuttamiseen liittyvistä asioista yhdessä joukkueen vastuuvalmentajan kanssa. Yhteistyö Tarkin kanssa toteutetaan sekä lähi- että etäjaksojen kautta. Olennaisena osana yhteistyötä Tarkki antaa palautetta maalivahdeille ja valmentajille myös henkilökohtaisten otteluseurantojen ja videoiden välityksellä.

”Kun kuulin Sportin kiinnostuksesta palveluitani kohtaan, en epäröinyt lähteä mukaan. Vaasassa on ollut viime aikoina hyvä tekemisen meininki ja etenkin henkilökohtaiseen pelaajakehitykseen on panostettu”, sanoo puolestaan Tuomas Tarkki.

Haemme myös kiinnostuneita maalivahtivalmentajia ikäluokkiin. Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä Juhani Sariloon (juhani.sarilo@juniorsport.fi)

Joni Finne Taitovalmentajaksi, junioripäällikön tehtävä avoimeen hakuun

Sami Piilikangas on irtisanoutunut taitovalmentajan tehtävästään ja Samin työsuhde päättyy tähän kauteen. Samin tilalle taitovalmentajaksi 1.5.2019 alkaen on nimitetty Joni Finne, joka on aiemmin toiminut seurassamme junioripäällikkönä. Joni tulee jatkossa vastaamaan seuramme E ja D ikäluokista sekä liiton taitovalmentajamallin mukaisesti seurayhteisön ja sen valmennuksen kehittämisestä.

Junioripäällikön positio tulee avoimeen hakuun välittömästi. Haemme ensisijaisesti lasten kanssa hyvin toimeentulevaa ja järjestelmällistä henkilöä, jolla on vankka kokemus lapsivaiheen laadukkaasta valmennuksesta ja sen organisoinnista.

Vaasan Sportin Juniorit haluaa kiittää Tapio Kotolaa ja Sami Piilikangasta heidän tähänastisesta pitkäjänteisestä panoksestaan vaasalaisen ja pohjalaisen jääkiekkoilun hyväksi ja toivottaa onnea ja menestystä tulevissa tehtävässä.

Lisätietoja:Juhani Sarilo, Urheilujohtaja
juhani.sarilo@juniorsport.fi, 040-738 6588

Juha-Petteri Lesonen, Puheenjohtaja
juha-petteri.lesonen@juniorsport.fi, 043-824 5913


   
Lisää uutisia
Vaasan Sportin Juniorit Ry
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat