VAASAN SPORTIN B-JUNIORIT JATKAVAT HYVÄSSÄ VIREESSÄ
30.1.2019 15:25 Uutiset / Pääsivusto

Kaikki kannustamaan!

Vaasan Sportin B- juniorit jatkoivat hyviä otteita SM- sarjan alemmassa loppusarjassa. Perjantaina oli vastassa sarjajohtaja JYP Jyväskylässä ja lauantaina Jukurit Mikkelissä.

Peli JYPiä vastaan alkoi nihkeästi, vaikka Aleksi Friman iski kotkapaidat johtoon ajassa 5:15. Syötön osumaan tarjoilivat Topias Liljamo ja Filip Skuthälla. JYP tuli kuitenkin tasoihin 8 minuuttia myöhemmin. Toisessa erän alussa JYP iski ylivoimalla ja peli oli jo 2-1 isännille. Pelin vanhetessa kotkapaidat pääsivät kuitenkin pikkuhiljaa liitoon ja yltyivät pelaamaan kauden parasta viisikkopelaamistaan. Varsinkin hyökkäysalueella peli kulki mallikkaasti. Sport nousi tasoihin toisen erän puolen välin paikkeilla. Maalintekijänä jälleen Friman. Syöttäjinä kunnostautuivat Roope Salonen ja Taneli Liedes. Erän lopulla vielä Kimi Tuokkola siirsi kotkapaidat johtoon. Syötön osumaan alustivat Viljami Haarala ja Jesper Ahlroth.

Kolmannen erän alussa JYP nousi kuitenkin jälleen tasoihin siirretyn rangaistuksen aikana. Ilo Hippoksella ei kuitenkaan ollut pitkäaikainen, sillä Filip Skuthälla ja Petrus Paavilainen iskivät maalin mieheen nopeaan tahtiin. Syöttäjinä toimivat Skuthällan maalissa Liljamo ja Friman. Paavilaisen maaliin ei syöttäjää löydetty. Sport johti jo 5-3, mutta janosi lisää osumia. Hyökkäyspelaaminen jatkui rohkeana, mutta se kostautui. Erän lopussa JYP iski kahdesti kiekon kotkavahti Patrik Kozelin selän taakse ja mentiin jatkoajalle. Jatkoaikaa ehdittiin pelaamaan ainoastaan kolme minuuttia, kun JYPille tuomittiin rangaistuslaukaus. Sitä asettui ampumaan vuonna 2004 syntynyt superlupaus Joakim Kemell, eikä erehtynyt, vaan niittasi laatan Kozelin selän taakse. Sportille kuitenkin jäi kotiin tuomiseksi yksi piste sarjavoittajalta ja roppakaupalla itseluottamusta sarjajohtajan valtaistuimen horjuttamisesta heidän kotiluolassaan.

Mikkelissä raskas JYP- peli näkyi joukkueen tekemisessä, eikä tekeminen yltänyt terävimmilleen missään vaiheessa, vaikka kotkapaidat hallitsivatkin peliä selkeästi. Alivoimapeli kuitenkin toimi ja tolppien välissä Niko Lehtinen pelasi hyvän ottelun pitkästä pelitauostaan huolimatta. Jukurit siirtyivät kuitenkin johtoon ensimmäisen erän puolessa välissä, mutta Sport tuli tasoihin erän lopussa. Maalintekijänä Ville Kilponen. Syöttäjiksi merkittiin Aleksi Friman ja Veeti Lehmuskallio. Toisessa erässä Sport iski kahdesti ylivoimalla. Maalintekijöinä Taneli Liedes ja Aleksi Friman. Syöttäjät löytyi ainoastaan Frimanin maaliin ja syöttöpisteet kirjattiin Juuso Tiihoselle ja Taneli Liedekselle. Kolmannessa erässä Ville Kilponen kaunisteli Liljamon syötöstä loppulukemiksi 4-1.

Sport on sarjataulukossa nyt neljännellä sijalla, tasapisteissä kolmantena olevan Kiekko-Vantaan kanssa. Toisena olevaan Ilvekseen on matkaa kolme pistettä ja Lukko vaanii kahden pisteen päässä kotkapaitojen takana. Perjantaina sarja jatkuu vieraspelillä Ilvestä vastaan ja sunnuntaina vastaan luistelee kotikaukalossa Jukurit klo 12:45. Kaikki mukaan kannustamaan vaasalaiset voittoon!


   
Lisää uutisia
Vaasan Sportin Juniorit Ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat