VAASAN SPORTIN B- JUNIORIT TYLYJÄ ISÄNTIÄ VIIKONLOPPUNA
21.1.2019 12:24 Uutiset / Pääsivusto

Kotivoitot!

Vaasan Sportin B- juniorit olivat loistavassa vireessä viikonloppuna pelatuissa SM- alemman jatkosarjan kotiotteluissaan. Sekä lauantain, että sunnuntain peleistä kairattiin tärkeät pisteet kotiin.

Lauantaina vastaan asettui perinteikäs Karhu-Kissat Helsingistä. Ottelu oli tasaista vääntöä alusta loppuun ja molemmat joukkueet pystyivät luomaan hyviä maalintekopaikkoja, mutta etenkin kotijoukkueen suorahyökkäyspelaaminen toimi mallikkaasti. Maalivahti Patrik Kozel oli myös mies paikallaan ja otti monta isoa torjuntaa pelin aikana. Kozel kahmi pelissä yhteensä 38 torjuntaa.

Kotijoukkue meni 1-0 johtoon ensimmäisessä erässä Juuso Tiihosen maalilla. Syöttöpisteet kirjattiin Veeti Lehmuskalliolle ja Tuomas Sahalle. Kolmannessa erässä Aaro Hilli ja Veeti Lehmuskallio lisäsivät kotijoukkueen johdon tilanteeseen 3-0. Hillin maaliin esityön tekivät Ville Kilponen ja Topias Liljamo. Lehmuskallion maaliin ei löytynyt syöttäjää. Karhu-Kissat tuli vielä kuitenkin kahden maalin päähän ylivoimalla, ja ilman maalivahtia pelaten ajassa 58:40, mutta se ei riittänyt. Kotijoukkueelle maukas 3-1 voitto.

Sunnuntaina vastassa oli Kiekko-Vantaa. Kotijoukkue oli selkeästi paremmalla jalalla liikkeellä ja sitä kautta pystyi myös luomaan enemmän maalintekopaikkoja. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli jo 3-0 isännille. Maalintekijöinä kunnostautuivat Topias Liljamo, Kimi Tuokkola ja Aleksi Friman. Syöttöpisteitä maaleihin keräsivät Ville Kilponen, Victor Engman ja Elmeri Hällfors.

Toisen erän alussa Kiekko-Vantaa kavensi tilanteeseen 3-1, mutta kotijoukkue iski nopeasti eron taas kolmeen maaliin Taneli Liedeksen maalilla. Syöttäjinä Lehmuskallio ja Hällfors. Ottelun lopputuloksen sinetöi Juuso Tiihonen toisen erän puolen välin paikkeilla. Kolmas erä oli maaliton. Ansaittu 5-1 voitto kotijoukkueelle.

Kotkapaidat ovat nyt sarjassa neljäntenä, pisteen päässä kolmantena olevasta Ilveksestä ja kaksi pistettä edellä takana olevia Jukureita. Hienoa jätkät!


   
Lisää uutisia
Vaasan Sportin Juniorit Ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat