Ilmoittautuminen Naisten harrastelätkään

Lähde mukaan naisten harrastelätkään!

Vaasan Sportin Junioreilla on ollut jo muutaman kauden oma naisten harrastejääkiekkojoukkue. Joukkueessa on mukana monen tasoisia pelaajia, joten kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Joukkue harjoittelee ohjatusti kerran viikkoon aina tiistaisin klo. 20-21 harjoitushalli 3:ssa. Kausi alkaa tiiistaina 4.9.2018, halukkaille ohjattu oheisharjoitus tuntia ennen jäävuoron alkua.

Tärkeintä harrastelätkässä on hauskuus, hyvät pelikaverit sekä tietenkin kunnon ylläpitäminen. Jääharjoitusten pääpaino on pelaamisessa, mutta myös erilaisia luisteluun ja kiekonhallintaan liittyviä harjoitteita tullaan tekemään. Lisäksi naisten harrastejoukkue tulee pelaamaan kauden aikana ystävyysotteluita lähipaikkakuntien harrastejoukkeita vastaan.

Pakolliset varusteet jääharjoituksiin osallistumiselle ovat kypärä, luistimet sekä maila. Tietenkin olisi suotavaa, että mahdollisuuksien mukaan olisi myös muut jääkiekkoon kuuluvat varusteet.

Naisten harrastelätkän kausimaksu on 240 euroa, joka sisältää harjoitustapahtuman kerran viikossa tiistaisin ajalla 5.9.2018-26.3.2018 (noin 30 tapahtumaa), harjoituspaidan, pelipaidat peleihin sekä valmennuksen. Kausimaksu on mahdollsta maksaa 1-3 erässä, joten koko maksua ei tarvitse maksaa heti. Mahdollisista ottelutapahtumista aiheutuu mukanaoleville palaajille mahdollisisa lisäkustannuksia, jotka eivät sisälly kausimaksuun. Hinta ei sisällä vakuutusta, joten jokaisen on huolehdittava omasta vapaa-ajan vakutuksesta, joka tietenkin olisi hyvä olla jokaisella pelaajalla.

Lisätietoja naisten harrastelätkästä voi kysyä osoitteesta sami.piilikangas@juniorsport.fi tai 0400-762094

Nimi
Syntymäaika
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Vaasan Sportin Juniorit Ry