Maalivahtitoiminnan laatukysely

Vaasan Sportin Maalivahtiakatemia on toiminut nykyisessä muotissaan nyt noin 6kk ja haluamme kehittää toimintaamme vastaamaan seuramme eri tekijöiden ja ensisijaisesti maalivahtien tarpeita. Pyydämmekin nyt teiltä palautetta toiminnastamme oman ikäluokkanne / muun seuran järjestämän toiminnan osalta (esim. mv-jää tai C-A-ikäisten akatemia-/lajivalmennus)

Rehellinen palaute on ensiarvoisen tärkeää toiminnan kehittämiselle ja toivommekin saavamme suoraa palautetta niin positiivisissa kuin kehitettävissäkin asioissa. Palautteet käsitellään luottamuksellisesti eikä palautteiden antajien tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Ainoastaan omalla nimellä annetut palautteet huomioidaan!

Tämä kysely on tarkoitettu:

  • Seuran ikäluokkien ikäluokkavastaaville/vastuuvalmentajille, joiden palautteen tulee kohdistua ikäluokkansa mv-toimintaan
  • Seuran mv-valmentajille, joiden palautteen tulee kohdistua mv-valmennuspäällikön toimintaan, mv-jään toimintaan tai muuhun seuran maalivahtitoimintaan liittyvään asiaan (Perustelut ja sanallinen palaute)
  • Seuran kaikkien maalivahtien vanhemmille, joiden palautteen tulee kohdistua ikäluokan mv-toimintaan, mv-jään toimintaan ja/tai C-A-ikäisten akatemia-/lajivalmennukseen ja muuhun seuran järjestämään maalivahtitoimintaan


Maalivahtiakatemia kiittää avustanne toimintamme kehittämiseksi!

Vastaajan koko nimi (etunimi+sukunimi)
Rooli
Ikäluokka/JoukkueArvosana Ikäluokan mv-toiminnasta
Perustelut ikäluokan mv-toiminnan arvosanalle
Arvosana mv-jään ja/tai C-A-ikäisten akatemia-/lajivalmennuksen toiminnasta
Perustelut arvosanalle mv-jään ja/tai C-A-ikäisten akatemia-/lajivalmennuksen toiminnasta
Vapaa sana, mitä toivoisit seuran suunnalta enemmän / olevan paremmin?

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


   
Vaasan Sportin Juniorit Ry