Ilmoittautuminen yhteistyökumppaneiden lounastilaisuuteen 31.8

Vaasan Sportin Juniorit on kasvava ja kehittyvä juniorijääkiekon erikoisseura. Olemme yksi maamme eturivin junioriorganisaatioista ja toimintamme on terveellä pohjalla. Tarjoamme lapsille ja nuorille vastuullisen paikan harrastaa ja kilpailla vauhdikkaan lajin parissa. Juniorijääkiekon harrastaminen edellytyksenä on vapaaehtoistoiminta. Noin 150 vapaaehtoista toimijaa, jonka yhteiskuntavastuullinen työpanos on arviolta 1 000 000 eur vuodessa, mahdollistavat jääkiekon harrastamisen Vaasanseudulla.

Vaasan Sportin Junioreiden kumppaniverkoston rooli on myös merkittävä. Ammattimaisen taloushallinnon sekä tukijoidemme avulla voimme pitää lasten ja nuorten kausimaksut kohtuullisina. Viimeisinä vuosina seuralla ei ole ollut tarvetta nostaa kausimaksuja huolimatta yleisestä kustannustason kasvusta.

Olemme äärimmäisen kiitollisia panoksestanne lasten ja nuorten hyväksi. Haluamme muistaa kaikkia tukijoitamme yhteisen lounastilaisuuden merkeissä Vaasa Areenalla ravintola Kotkanpesässä torstaina 31.8.2017 klo 11:30.

Olemalla osa Vaasan Sportin Junioreiden kumppaniverkostoa, voivat yritykset, paitsi verkostoitua keskenään, myös mahdollistaa hyvän ja vauhdikkaan harrastuksen jokaiselle lapselle ja nuorelle. Aloitamme tämän kauden aikana kumppaniohjelman, johon mukaan pääsevät kaikki seuraa tai joukkueita tukevat yritykset ja yhteisöt. Kumppaniohjelmaan kuuluvat mm yhteiset lounastilaisuudet, uutiskirjeet sekä kaikkien tukijoiden yhteinen halu olla osa Vaasanseudun jääkiekkoperhettä.

Tule mukaan kuulemaan lisää Vaasalaisesta juniorijääkiekosta ja nauttimaan herkullinen lounas Vaasa Arenalla.

Ilmoittautumiset 25.8.2017 mennessä osoitteesee

Lounastilaisuuden sponsorina toimii uusi kumppanimme Lakeusrekry Oy.
Nimi
Yritys
Erityisruokavaliot

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Vaasan Sportin Juniorit Ry