Ilmoittautuminen Peuhukotkiin

Peuhukotkatoiminnassa 3-5-vuotiaat lapset pääsevät tutustumaan urheilulliseen elämäntapaan hauskojen leikkien kautta. Peuhukotkat saavat tutustua urheiluun ja erilaisiin peleihin turvallisessa ympäristössä ja hyvässä ohjauksessa. Ryhmässä toimiminen ja toisten huomioonottaminen ovat myös ryhmän tavoitteita. Lapsen tullessa ryhmään, mukana tulee olla joku tuttu aikuinen, esimerkiksi vanhempi tai isovanhempi. Tavoitteena on lasten ja aikuisten hauska yhteinen harrastus, joka tarjoaa iloa liikunnasta ja ikimuistoisia elämyksiä kaikille osallistujille.
Peuhukotkat peuhaavat keskiviikkoisin Vöyrinkaupungin koulun liikuntasalissa. Ryhmä 1 peuhaa klo 17.00-17.45 ja ryhmä 2 18.00-18.45. Peuhukotkien syksyn ensimmäinen kokoontuminen on 6.9.2017. Peuhukotkiin osallistuminen on täysin ilmaista (sisältää: noin 15 kokoontumiskertaa syksyllä ja keväällä, ohjauksen sekä Juniorsport t-paidan). Lapsia voidaan ottaa molempiin ryhmiin max 20. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peuhukotkien ohjaajina toimivat Jenina Jämsä sekä Veera Selin. Lisätietoja peuhukotkista voi kysyä osoitteesta a-p.pajuluoma@juniorsport.fi

Ilmoita lapsesi mukaan peuhukotkiin tästä. Ilmoittautuminen päättyy, kun ryhmät ovat taynnä!
Lapsen nimi
Osoite
Syntymäaika
Huoltajan nimi
Sähköposti
Puhelin
Ryhmä 1 tai 2
T-paidan koko

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Vaasan Sportin Juniorit Ry