Naisten Liiga-kausi 2020-2021 tulee, oletko valmis?
3.9.2020 20:08 Artikkelit / Naiset

Päävalmentaja Marko Haapala on valmis tulevaan Liigakauteen

Päävalmentaja Marko Haapala istahti toisen vuoden media-alan opiskelija Venla Hammarbergin piinapenkkiin, ja katseet luotiin tulevaan kauteen.

Reilu kuukausi tässä on nyt jäällä vietetty, ja voinkin ilokseni sanoa, että joukkue vaikuttaa oikein hyvältä! Meillä on hyvä runko jatkavista pelaajista, joka on täydentynyt hienosti uusia tulokkailla, jotka ovat sopeutuneet joukkueeseen mukaan niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Joukkue on kokenut viime kaudesta pieniä muutoksia, mutta vakaan perustuksen päälle on hyvä rakentaa, niin sanotusti. Toki maailmaa ravisuttanut pandemia on omat haasteensa joukkueen kauteen valmistautumiselle asettanut

Olihan tuo joukkueen kasaaminen hieman mielenkiintoista käytännössä sokkona Haapala huokaa, mutta jatkaa

Käytännössä kuitenkin meillä kevään ja alkukesän jäät vaihtuivat omatoimiharjoitteluun, mutta poislukien tryoutit ja kevään jäävuorot olemme pystyneet toimimaan suhteellisen normaalisti.

Haapala on erittäin tyytyväinen joukkueeseen, sen tekemiseen ja joukkueesta huokuvaan raikkaaseen ilmapiiriin

Meillä on nuori ja näytönhaluinen joukkue maustettuna muutamalla konkarilla. Intoa riittää, ja joukkuetta on helppo valmentaa. Yhtenä teemana nousee esiin myös urheilullisuus, joka joukkueen päivittäisestä tekemisestä paistaa. Lisäksi olen hyvin tyytyväinen joukkueen yleiseen ilmapiiriin ja yhteishenkeen. Se on ollut selkeästi aistittavissa jo ihan ensimmäisistä yhteisistä kokoontumisista asti.

Haapala palaa hieman menneen kauden tunnelmiin, mutta kääntää pikaisesti katseen kohti lauantaina alkavaa Liiga-kautta

Viime kaudella pelitapaa lähdettiin työstämään ihan perusasioista, ja vaikean alkukauden jälkeen alkusarjan loppupuolella ja etenkin jatkosarjassa tästä alkoi näkyä tuloksia. Ja tästä pohjasta on hyvä ponnistaa kohti tulevaa kautta. Myös uudet pelaajat ovat omaksuneet joukkueen pelitavan hienosti, ja selkeitä tutkapareja on alkanut löytyä. Kokoonpanojen suhteen meillä on hieno tilanne, sillä joukkue on vahva, ja kokoonpanojen suhteen pystymme kokeilemaan hieman erilaisia variaatioita tarpeen tullen.

Haapala on seurannut myös tarkkaan pelaajaliikehdintää Liigassa, ja selkeitä ennakkosuosikkeja paperilla on viime kaudella valitettavasti pelaamatta jääneeseen finaaliin tiensä selvittäneet Kiekko-Espoo sekä KalPa

Millaista jääkiekkoa Sportilta sitten tullaan näkemään alkavalla kaudella? Haapalan mukaan resepti on simppeli

Kyllä me lähdetään edelleen pelaamaan vauhdikasta, yritteliästä ja aktiivista jääkiekkoa. Voisi näin kliseisesti sanoa, että omaa peliä lähdetään pelaamaan ja jokaista ottelua tosissaan voittamaan.

Kaudesta tulee jälleen hyvin mielenkiintoinen, kannattaa ehdottomasti seurata joukkueen jokainen peli!   
Lisää uutisia
Naiset
«  Syyskuu   »
Kategoriat