Mini Aurora Cup 2019 ilmoittautuminen

Tyttöpelaaja, lähde mukaan pohjalaiseen yhdistelmäjoukkueeseen pelaamaan Mini Aurora cupissa Helsingissä (Malmi) 5. – 7.4.2019.

Joukkueet pelaavat turnauksessa Sport-Hermes nimellä ja mukaan otetaan halukkaita tyttöpelaajia niin F-tyttöjen kuin E-tyttöjen joukkueisiin.

Lisätiedot turnauksesta:

http://leijonat.fi/index.php/palstat/tyttokiekko/item/29159-ilmoittaudu-mukaan-2019-mini-aurora-cupiin

Tarkastelemme mahdollisuutta yhteiskuljetukseen ja –majoitukseen. Osallistumiskustannukset riippuvat pelaajamäärästä ja mahdollisesta yhteiskuljetuksesta ja –majoituksesta (arvio 250 – 300 eur/pelaaja; yhteiskuljetus, majoitus samassa hotellissa, ruokailut, turnausmaksu). Tiedotamme järjestelyiden etenemisestä ilmoittautuneille. Myös vanhemmille (1 per pelaaja) on mahdollisuus osallistua lisämaksusta yhteiskuljetukseen.

Mikä Mini Aurora Cup on ja kenelle se on tarkoitettu?

Mini Aurora Cup on tyttöjen turnaus, joka kokoaa yhteen nuorimpia tyttökiekkoilijoita ympäri Suomen. Turnauksen nimi juontaa juurensa naisten Liigan mestaruuspokaalin nimestä Aurora Borealis. Turnauksessa on omat sarjansa G/F-tytöille ja E-tytöille. G/F-ikäisten pelit on tarkoitettu ensisijaisesti vuonna 2009 syntyneille ja sitä nuoremmille tyttöpelaajille. E-tyttöjen pelit puolestaan on tarkoitettu vuonna 2007-syntyneille ja nuoremmille tyttöpelureille. Vasta jääkiekkoharrastuksen aloittaneet hieman vanhemmatkin tytöt ovat tervetulleita mukaan pelaamaan!

Miten pääsee mukaan pelaamaan?

Mini Aurora Cupiin otetaan mukaan 16 G/F-tyttöjen joukkuetta ja 16 E-tyttöjen joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnaukseen voi ilmoittautua mukaan pelaamaan kolmella eri tavalla: Ilmoittaudu omalla seurajoukkueella, kokoa alueesi tytöistä yhteisjoukkue tai ilmoittaudu mukaan yksittäisenä pelaajana. Yksittäin mukaan ilmoittautuneista pelaajista kootaan joukkueet molempiin sarjoihin. Näitä joukkueita valmentavat Jääkiekkoliiton nimeämät turnausvalmentajat.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Johnny Lindqvist johnny.lindqvist@teese.fi tai 0505886892

Pelaajan nimi
Seura
Pelaajan ikäluokka
Huoltajan yhteystiedot (nimi, puhelin, sähköposti)
Kiinnostus yhteiskuljetukseen
Kiinnostus yhteismajoitukseen

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


   
Tyttökiekkokoulu