Täydet pisteen Hermeksestä Back to Back peleissä - maalisuhde 17-3
15.10.2017 20:00 Uutiset / Naiset

Täydet pisteet Hermeksestä Back to Back peleissä - maalisuhde 17-3

Sport ja Hermes kohtasivat menneellä viikonloppuna Back to Back otteluissa. Lauantaina pelattiin Kokkolassa ja sunnuntaina Vaasassa. Sportin osalta voisi sanoa, että viikonloppu oli lähes täydellinen, ainakin pisteiden osalta. Täydet 6 pistettä Jäi Vaasalaisille.

LAUANTAINA matka kohti Kokkolaa alkoi aamutuimaa ja pelaajilla fiilis oli korkealla. Pari tuntia ennen pelin alkua saavuttiin peli paikalle ja aloitettiin valmistautuminen otteluun, joka taisi mennä hyvin. Sport lähti pelin alusta vahvasti ja se tuottikin tulosta alusta saakka ja Hermes ei pysynyt Sport-naisten vauhdissa mukana juuri ollenkaan. Alusta saakka kovaa aloittanut Sport väänsi kiekkoa Hermeksen päätyy koko ajan ja aloitti maalikarkelot kun pelikello näytti reilua viittä minuuttia. Pelottava tilanne nähtiin toisessa erässä, kun Hermes pelaaja repii Pauliina Suoniemeä kädestä ja Pauliina menettää tasapainon ja kaatuu laitaa päin. Pauliina pystyi ottelua kumminkin jatkamaan.

Sport otti vieraissa selvän 12-1 voiton Hermeksestä. Sportin naisista peräti 12 eri pelaajaa merkkautti tehopisteitä.

SUNNUNTAINA olikin sitten Hermeksen vuoro tulla Sportin vieraaksi Kuparisaareen. Lauantaina Kokkolassa yläraaja vamman saanut Pauliina Suoniemi ei pystynyt pelaamaan ja oli sivussa kokoonpanosta. Tällä kertaa Hermeksellä taisi onnistui valmistautuminen paremmin. Kokkolan ladyt tuli ihan eri rytmillä ja tahdilla ottelun alussa ja välillä Sport ladyt olivat hätää kärsimässä. Sport kasasi kumminkin rivinsä ja karvan verran alle 15 minuuttia oli pelattu, kun Elina Ojala vapautti koko porukan iskemällä maalin. Toinen erä alkoi hiukka aremmin, kun ensimmäinen ja erän puolessa välissä Jenni-Maaria Jormanainen tekee näyttävän 2-0 maalin. Jenny Tienvieri ja 3-0 ja kaikki näytti hyvältä, mitä tapahtui sitten ei tiedä. Sportin taso laski ja peli näytti siltä, kun pelattiin ”puolilla valoilla” ja Hermes pääsi nopeasti kaventamaan kahdella maalilla ja tilanne olikin jo 3-2. Kolmanteen erään taas lähdettiin hyvistä asemista ja kolmannessa erässä Hermes ei enää maaleilla juhlinut, toisin kun Sport, joka iski erässä kaksi maalia Krista Rahusen ja Johanna Hännisen toimesta. Sport teki ottelussa viisi maalia, ja jokaisessa maalissa oli eri maalintekijä, joka kuvaa naisten leveyttä maalinteko rintamalla.

Sunnuntaina pelissä Sportin kokoonpanosta löytyi C-tytöissä pelaava Jenniina Kuoppala, joka pelasi erittäin hyvän ottelun, jossa antoi kaikkensa samalla lailla, kun jokainen Sport –nainen.

Ensi viikonloppuna pelataan taas lauantaina ja sunnuntaian ja vielä kotikaukalossa, kun vieraaksi matkustaa Kärpät Akatemia ja se kovin ja tärkein vastustaja ROKI.


   
Lisää uutisia
Naiset
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat