YJK vastaantulija Sport naisten käsittelyssä - Kausi avattiin voitolla
16.9.2017 20:33 Uutiset / Naiset

YJK vastaantulija Sport naisten käsittelyssä - Kausi avattiin voitolla

Sportin naisten kausi alkoi kotivoitolla, kun kotiareenan luisteli vastaan uusi tulokas YJK. Sportin naiset eivät antaneet sarjatulokkaalle mitään saumaa ottelun päättyen 15-1 (5-0, 6-0, 4-1)

Alku oli kotijoukkueelta nihkeää, ehkä pientä jännitystä ilmassa, olihan kyseessä kauden ensimmäinen sarjapeli. Alun jälkeen Sport osoitti, kuka on emäntä talossa. Ida Kuoppala avasi maalihanat, kun peliä oli ehtinyt vanhentua reilu 10 minuuttia. Siitä se sitten alkoi, hetkeä myöhemmin oli Krista Rahusen vuoro ja erän loppupuolella osumia tuli vielä Susanne Uppgårdille ja Ida Kuoppalalle kahdesti.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen osalta ihan eri sykkeellä, kun ensimmäinen. Jännitys oli jätetty pukukoppiin erätauolla ja meno oli näyttävää. Reilu minuutti ja Elina Ojala isken kiekon YJK maalivahdin taakse. Sama tahti jatkuu koko erän läpi, Sport hallitsee ottelua ja YJK yrittää pysyä mukana. Erässä maaleja tekee vielä Susanne Uppgård kahdesti, Jenni-Maaria Jormanainen ja viikko sitten naimisiin mennyt Johanna Hänninen kerran. Elina Ojalakin tekee erään vielä toisensa. Erän ja ottelun puolessa välissä valmentaja Mika Nummi vaihtaa vielä maalivahtia ja Riikka Kivi saa pelata loppu pelin.

Kolmas erä alkaa aika lailla samalla lailla kun ensimmäinen. Ehkä vähän alkoi tuntumaan jo siltä, että peli on selvä. Sport valmentaja Mika Nummi herättää joukkuetta uuteen nousuun, ettei lepsuiluun ole aikaa ja homma muuttuu taas parempaan. YJK saa maalin tehtyä alivoimalla. Kolmannessa erässä Sportin maalit iskee Ida Kuoppala kahdesti, Susanne Uppgård ja Sofia Sepponen kerran.

-Joukkueiden taso ero oli tänään valtava. Hienoa et joukkue jaksaa painaa 15 maalia. Hyökkäyspään peli parani pelin edetessä ja löydettiin erinlaisia ratkaisuja mikä on jatkoa ajatellen hyvä asia, kertoo vastuuvalmentaja Mika Nummi

Sportin ottelut jatkuvat heti sunnuntaina 17.9. kello 14.45 APV (Alavus) vieraana.

Ottelussa YJK:n maalivahdille kirjattiin 66 torjuntaa.
   
Lisää uutisia
Naiset
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat