SPORT HAKI TÄYDET PISTEEN MYÖS ALAVUDELTA
17.9.2017 19:22 Uutiset / Naiset

SPORT HAKI TÄYDET PISTEEN MYÖS ALAVUDELTA

Ensimmäinen erä alkoi tunnustelevasti molemmilta joukkueilta. APV pääsi ehkä paremmin peliin kiinni ensimmäisen erän alussa ja Sportin naiset vähän puristi mailaa. Helpottava osuma Sportille tuli, kun oli pelattu reilu 14 min. Johanna Hänninen iskee kiekon APV:n verkkoon Mette Ohliksen syötöstä. APV ei tästä lannistunut ja Sportin peli oli vielä vähän sekavaa. Erän lopussa APV:n painostus palkitaan ja erätauolle lähdettiin 1-1 tuloksella.

Toiseen erään tuli sitten taas ihan eri Sport. Mika Nummi oli kopissa antanut tiukat ohjeet ja ohjeita noudatettiin. Alle minuutti erää kulunut ja Kuoppala Ida vie Sportin johtoon. Kiekko pysyy suurimman osan APV:n kenttä päädyssä ja APV:n maalivahdilla ei ole helppoa, torjuntojakin kertyi erässä 25. Sama nainen, Kuoppala Ida tekee Sportille erässä vielä kaksi maalia, ja erätauolle mennään Sportin johdossa 1-4.

Kolmas erä oli sitten pelailua ja peliä pelattiin vaan pois. Sport kumminkin hallitsi ottelua ja APV iski vastaiskuilla ja Sportin istuessa jäähyllä. Toisessa erässä nähdään kaksi maalia. Toisen tekee Ida Kuoppala Sportille ja APV saa yhden tehtyä lisää. Ottelu päättyy Sportin 2-5 voittoon.

  • Eka eri mentiin vähän eilisin pelin vauhdissa ja se ei tänään olisi riittänyt. Toiseen erään tultiin eri ilmeellä ja laitettiin kolme maalia. Viimeinen erä pelailtiin ottelu pois alta. Paras terävyys katosi toiseen erään, kommentoi Sportin vastuuvalmentaja Mika Nummi

Kokonaisuudessa Sportin naisilta täydellinen kuuden pisteen viikonloppu. Ensi viikonloppuna jatketaan taas ja matka käy Lapualle Virkiän vieraaksi.


   
Lisää uutisia
Naiset
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
 
Kategoriat