Valmennuksessa muutosta-Ove Kvist lopettaa
9.6.2017 15:01 Uutiset / Naiset

Valmennuksessa muutosta-Ove Kvist lopettaa

Sportin naisissa neljä viime kautta valmentanut Ove Kvist ei jatka naisten valmentajana. Ove päätti lopettaa toiminnan naisten peräsimessä pitkän harkinnan ja haikeiden mielin. Ove valmensi koko neljän vuoden ajan naisten joukkuetta nousujohteisesti, saavuttaen viime kaudella Mestiksenmestaruuden. Sportin naiset kiittävät Ovea ja toivottaa hyvää jatkoa ja menestystä!

Oven ”saappaat” tulevalla kaudella tulee täyttämään Tomi Tuohimaa, jonka alun perin piti aloittaa tuleva kausi apuvalmentajana, mutta Oven tehtyä ratkaisunsa oli paikka auki.

  • Tämä uusi pesti tuli vähän yllättäen ja jouduin sitä hetken pohtimaan lähteäkö mukaan vai ei. Loppujen lopuksi päätös syntyi nopeasti ja olen todella innoissani saamastani mahdollisuudesta.Tässä on nyt oiva tilaisuus kehittyä valmentajana koska nyt on aivan uusi ympäristö missä toimia. Pelaajat ovat motivoituneita ja haluavat kehittyä ja nousta Liigaan, kertoo naisten uusi vastuuvalmentaja Tuohimaa

Tuohimaa on koko ikänsä ollut mukana jääkiekossa, pelaajana alasarjoissa ja valmentaja tehtäviä kymmenisen vuotta junioreissa, ohjaajana, apuvalmentajan ja muutaman vuoden päävalmentajana. Pääpaino valmentajana on ollut harrastepuolella.

Muuten hommat jatkuu samalla kokoonpanolla.

Vastuuvalmentaja Tomi Tuohimaa

Maalivahtivalmentaja/valmentaja Mika Nummi

Joukkueenjohtaja Harri Bragge


   
Lisää uutisia
Naiset
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat