Esittely
Ottelutilastot
APV - Sport
2017-2018 - Naiset - Naisten Mestis
Klo 15:00 Alavus
18
Maa

Ennakkoinfo


Ottelu pelataan Alavuden jäähallilla

Mitä APV:llä on tarjota Sportia vastaan?


Sportin ja APV:n Naisten Mestiksen loppusarjan viimeinen ottelu Alavudella tarjoaa todennäköisesti huikeaa kiekkoa. APV:llä ei ole mahdollisuuksia enää selviytyä lohkossa kahden joukkoon, kun taas Sportin on ottelu voitettava.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun tappio taskussaan, kun Hermes kaatoi Sportin ja RoKi APV:n. Sport on sarjassa ottanut kaksi voittoa ja yhden tappion, kun taas APV on kärsinyt kaikissa tähän mennessä pelaamissaan otteluissa tappiot, ja on näin ollen ulkona pääsystä kahden joukkoon.

Sport kärsi edellisessä ottelussa tappion 4-3 Hermeksen vieraana. Näin ollen Hermes kiristi sarjataulukkoa omalta osalta.

Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa Sport on edellä. Vaasalaiset ovat voittaneen kahdesta viime pelistä molemmat maalisuhteella 18-8. Sportin puolelta tehokkaimmat pelaajat keskinäisissä kohtaamisissa ovat olleet Krista Rahunen 5+8 ja Ida Kuoppala 4+6. APV:n tehokkain on ollut Pirjetta Turunen 4+1 tehoilla.

Sport on tällä hetkellä maalisuhteiltaan kolmanneksi paras joukkue, kun mukaan lasketaan molemmat lohkot RoKin kanssa samalla maalisuhteella +7. APV puolestaan on viimeinen, samoissa maalisuhteissa toisen lohkon viimeisenä olevan Paran kanssa -9. Sport taistelee sarjan toisesta sijasta. Tällä hetkellä takan on Hermes samoilla pisteillä.

Mikäli Sportin valmistautuminen osuu nappiin, tulee APV:llä olemaan hikinen iltapäivä. Toisaalta, jos ei osu nappiin saattaa APV päästä peliin kiinni, ja mitä kauemmin kotijoukkue pystyy pitämään Sportin nollilla, saattaa ottelusta kehkeytyä ottelu, isolla O:lla. Mikäli APV voiton mielivät ottaa, täytyy heillä kaikki taivaan kappaleet kolahtaa kohdilleen.

SEURAA HEITÄ

#13 IDA KUOPPALA | Sport

Hyökkääjä on kolmessa viime ottelussa tehtaillut seitsemän pistettä ja on ollut läpi kauden tehokas.

PELAAVA MAALIVAHTI | APV

Kestääkö APV:n maalivahti Sportin tulituksen koko ottelun läpi?

Rahuselle hattutemppu - Sport lohkovoittoon


Naisten Mestiksen loppusarja saatiin päätökseen lauantaina molempien lohkojen osalta. Lohko 1:stä jatkoon menee Sport ja RoKi, kun Hermes kärsi viimeisessä ottelussa yllättävän tappion Lapuan Virkiälle ja näin ollen jäi lohkossa sijalle kolme. Lohkosta kaksi jatkoon menee TPS ja Puhti. Naisten Mestiksen mestari selviää neljän joukkueen turnauksessa, joka pelataan 1. Tai 2. huhtikuuta. Järjestävä joukkue ei vielä ole tiedossa.

Sportin ja APV:n välinen ottelu oli ennakkoon kaavailtu Sportille ja vierasjoukkue pitikin pintansa ja voitti ottelun 1-5. Sportin tehonaisena tai voisi sanoa, että tehonaisina hääri Krista Rahunen, joka nakutti tehot 3+1. Loput Sportin maalit teki Ida Kuoppala.

Ottelun maalinteko alkoi puolessa välissä erää, kun Kuoppala Ida ohittaa APV vahti Juuli Kivimäen. Tästä vähän alle 3 kolme minuuttia myöhemmin Kuoppala iskee jälleen ja siirtää Sportin 0-2 johtoon. APV:n Pirjetta Turunen kaventaa ottelua ensimmäisen erän loppupuolella ja erätauolle mentiin Sportin johdossa.

Toista erää pelataan 8.10, kun Krista Rahunen iskee ottelun ensimmäisensä Kuoppalan ja Susanne Uppgårdin esitöistä. Erän lopussa Rahunen tekee toisen maalinsa ja Sportin 1-4 johtoon.

Kolmannen erän 4 ensimmäistä pöytäkirja merkintää on jäähyä, joista Sportin on yksi ja APV:n kolme. Erän puolessa välissä Rahunen sinetöi hattutempun ja laittaa loppulukemiksi 1-5.

Ottelu oli Sportin hallinnassa koko ajan. Välillä mentiin päästä päähän, mutta pääosa oli kuitenkin APV:n kenttä puolella. Sportin maalivahti Nella Jokinen joutui kiekon edessä olemaan 12 kertaa ottelussa, kun puolestaan APV:n Juuli Kivimäki 49 kertaa.

Tästä on hyvä jatkaa lopputurnaukseen.

Lopullinen taulukko.Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
APV 1 - 5
(1 - 2) (0 - 2) (0 - 1)
0' Jäähy: 2 min Nimi

11' Maali Kuoppala Ida

14' Maali Kuoppala Ida

14' Maalisyöttö Rahunen Krista

28' Maali Rahunen Krista

28' Maalisyöttö Kuoppala Ida

28' 2. maalisyöttö Uppgård Susanne

37' Maali Rahunen Krista

52' Maali Rahunen Krista

52' Maalisyöttö Nimi

52' 2. maalisyöttö Kuoppala Ida
Lisää uutisia
Naiset
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat